Салата з яек, морквы і яблыка

Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як страта апетыту; зніжэнне вагі.

Інгрэдыенты:

— 2 вараныя яйкі
— 2 сярэднія яблыкі
— 1 морква
— Запраўка — смятана, ёгурт або любы хатні маянэз

Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.

Спосаб прыгатавання:

  • Чысцім ад лупіны яблыкі, моркву і яйкі.
  • Здрабняем на буйной тарцы яйкі і яблыкі.
  • Выкладваем пластамі, пачынаючы з яблыкаў. Кожны пласт змазваем запраўкай.
  • Здрабняем на дробнай тарцы моркву. Выкладваем верхнім пластом, змазваем запраўкай.
  • Зверху пасыпаем зелянінай.

Хатнія маянэзы: класічны, тварожны, без яек.

Смачна есці!

Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.

Была ли эта статья полезна?

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.