Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як завала (запор); змяненне нюху і смаку; стомленасць.
Інгрэдыенты:
— 1 морква |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Здрабняем на буйной тарцы моркву, яблык са скуркай.
- Перакладаем у салатнік.
- Пасыпаем часнаком і макам.
- Запраўляем смятанай або любым хатнім маянэзам.
- Усё дбайна змешваем.
- Даем салаце крыху настаяцца і падаем да стала.
Хатнія маянэзы: класічны, тварожны, без яек.
Смачна есці!
Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.