запраўка для салаты, мяса, рыбы.
Ингрэдыенты:
– 3 ст. л з горкай тварагу |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Варым яйкі, жаўткі аддзяляем ад бялкоў. Расціраем жаўткі відэльцам.
- Бярэм тварог пастападобнай тэкстуры. Дадаём да яго кефір і расцёртыя жаўткі. Размешваем.
- Дадаём да масы выціснуты з цытрыны сок, соль і перац. Здрабняем блэндэрам.
- Дадаём гарчыцу і зноў здрабняем.
- Па жаданні можна дадаць часнок і любімую зеляніну.
Смачна есці!
Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.