запраўка для салаты.
Інгрэдыенты:
– 2 ч. л гарчыцы |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Бярэм чыстую і сухую ёмнасць. Наліваем алей, халоднае малако. Узбіваем некалькі хвілін да ўтварэння аднароднай масы, якая нагадвае не вельмі густую смятану.
- Дадаём гарчыцу і спецыі і зноў узбіваем.
- Выціскаем сок з цытрыны. Дадаём яго паволі, працягваючы ўзбіваць.
- Калі маса пачне гусцець і рабіцца шчыльнейшай, гэта значыць, што маянэз гатовы.
Смачна есці!
Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.