запраўка для салаты.
Інгрэдыенты:
– 1 яйка курынае ці 4 яйкі перапяліных |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Усе інгрэдыенты павінны быць хатняй тэмпературы.
- Змешваем яйкі, соль, цукар. Узбіваем блэндэрам.
- Паволі, тонкім струменьчыкам дадаём алей, пры гэтым працягваем узбіваць да патрэбнай кансістэнцыі. Неабавязкова скарыстаць увесь аб’ём алею. Арыентуйцеся на свой смак.
- Выціскаем сок з цытрыны, дадаём яго таксама паступова і працягваем узбіваць, cпрабуючы на смак.
- Апошняй дадаём гарчыцу і ўзбіваем.
- Па жаданні можна дадаць спецыі і зеляніну.
Смачна есці!
Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.