Салата з гарбуза, морквы, яблыка

Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як страта апетыту; змяненне нюху і смаку; стомленасць.

Інгрэдыенты:

–  350-400 г гарбуза
– 2 невялікія морквы
– 1 яблык
– зеляніна пятрушкі
– жменя разынак
– 1 ч.л мёда
– сок 0,5 цытрыны

Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.

Спосаб прыгатавання:

  • Разынкі папярэдне прамываем і замачваем у цёплай вадзе на 1 гадзіну.
  • Чысцім ад лупінаў гарбуз, моркву і па жаданні яблык, здрабняем усё на буйной тарцы. Перакладаем у салатніцу. Дадаём разынкі.
  • Рыхтуем запраўку да салаты. Для гэтага выціскаем сок з цытрыны, дадаём да яго мёд і алей. Усё старанна змешваем і запраўляем салату.
  • Калі атрымалася на смак сухавата, дадаём ваду ці алей.
  • Можам дадаць грэцкія арэхі.
  • Перад ужываннем пасыпаем зелянінай.

Смачна есці!

Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.

Была ли эта статья полезна?

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.