Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як памяншэнне вагі; млоснасць і ваніты.
Інгрэдыенты:
— 2-3 цыбуліны |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Салату можам гатаваць слаямі непасрэдна ў салатніку.
- Чысцім ад лупіны яйкі і цыбулю, у яблыкаў выдаляем асяродак. Першым слоем наразаем цыбулю тонкімі колцамі. Каб не гарчыла, цыбулю можна абліць кіпенем, затым — халоднай вадой, і старанна адціснуць. Цыбульны слой змазваем маянэзам.
- Другі слой – здробненыя на буйной тарцы яйкі, змазаныя маянэзам.
- Трэці слой – здробнены на буйной тарцы сыр, змазаны маянэзам.
- Апошні слой – здробненыя на буйной тарцы яблыкі, таксама палітыя маянэзам.
- Пры падачы можна дадаць зеляніну.
Хатнія маянэзы: класічны, тварожны, без яек.
Смачна есці!
Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.