Рэцэпт на кожны дзень.
Інгрэдыенты:
— 3 сярэднія бананы |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Кожны банан чысцім ад лупіны і разразаем уздоўж спачатку на дзве часткі, затым кожную частку яшчэ раз напалову.
- Выкладваем нарэзаныя бананы на дно формы для запякання, папярэдне вышмароўваем яе невялікай колькасцю алею.
- Тварог змешваем з яйкам і выкладваем раўнамерным пластом зверху бананаў.
- Запякаем у духоўцы пры тэмпературы 180 градусаў прыкладна 20 хвілін.
Дзякуем Алесю Камлюку за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!