Тварожная запяканка з бананамі

Рэцэпт на кожны дзень.

Інгрэдыенты:

— 3 сярэднія бананы
— 1 яйка
— 300 г тварагу (не больш за 3%)
— алей — па неабходнасці

Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.

Спосаб прыгатавання:

  • Кожны банан чысцім ад лупіны і разразаем уздоўж спачатку на дзве часткі, затым кожную частку яшчэ раз напалову.
  • Выкладваем нарэзаныя бананы на дно формы для запякання, папярэдне вышмароўваем яе невялікай колькасцю алею.
  • Тварог змешваем з яйкам і выкладваем раўнамерным пластом зверху бананаў.
  • Запякаем у духоўцы пры тэмпературы 180 градусаў прыкладна 20 хвілін.

Дзякуем Алесю Камлюку за падрыхтоўку рэцэпта.

Смачна есці!

Была ли эта статья полезна?

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.