Рэцэпт на кожны дзень.
Інгрэдыенты:
— 100 г свежай ці марожанай каляровай капусты |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Наразаем на маленькія кубікі бульбіну. Каляровую капусту разбіраем на суквецці.
- У кіпячую ваду кладзем бульбіну, каляровую і брусельскую капусту і варым пасля закіпання 5-7 хвілін.
- Потым дадаём брокалі і варым яшчэ 5 хвілін да гатоўнасці.
- Здрабняем блэндэрам усю гароднінную сумесь разам з адварам, дадаём спецыі.
- Пасыпаем суп-пюрэ нацёртым на буйной тарцы сырам непасрэдна ў парцыённых талерках пры падачы.
Дзякуем Наталлі Сыравегінай за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!