Рэцэпт на кожны дзень.
Інгрэдыенты:
— 1 л вады |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Сачавіцу старанна мыем пад праточнай вадой. Адварваем і прапускаем праз блэндэр. Важна, каб суп атрымаўся як крэм. Для гэтага лепш перад здрабненнем зліць у асобную шклянку ваду, у якой варылася сачавіца, і дадаваць яе паступова.
- Потым дадаём у суп соль, хмелі-сунелі, чорны молаты перац, іншыя любімыя прыправы.
- Перад падачай на дно талеркі кладзем 1 ч.л аліўкавага алею, нацёрты на буйной тарцы сыр і палову варанага яйка, заліваем сачавічным супам-пюрэ.
Дзякуем Валянціне Грынько за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!