Рэцэпт на кожны дзень.
Інгрэдыенты:
— 1 чорная рэдзька |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Рэдзьку чысцім ад лупіны і здрабняем на буйной тарцы. Даем час крыху «падыхаць».
- Сыры бурак чысцім ад лупіны і таксама здрабняем на буйной тарцы. Пажадана, каб буракі былі салодкіх гатункаў.
- Усё змешваем і апырскваем цытрынавым сокам.
- Трохі солім, дадаём алей, змешваем і падаем да стала.
- Можна ў меншых прапорцыях дадаць моркву, свежую капусту, батат або корань салеры.
Дзякуем Ірыне Юдзянковай за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!