Рэцэпт на кожны дзень.
Інгрэдыенты:
— 300 г сёмгі слабасалёнай |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Наразаем кавалачкамі 1см*1см рыбу і выкладваем на дно салатніка. Калі вы любіце цыбулю, то можна дадаць да рыбы крыху дробна пасечанай цыбулі, абдаўшы яе кіпенем.
- Другім пластом выкладваем бульбу, здробненую на буйной тарцы.
- Яблыкі чысцім ад лупіны і асяродку, здрабняем на буйной тарцы і выкладваем трэцім пластом.
- Чацвёрты пласт – сыр, здробнены на буйной тарцы.
- Усе пласты пры жаданні можна змазваць маянэзам. Калі вы не ясьце маянэз, то проста апырсквайце невялікай колькасцю аліўкавага алею.
Дзякуем Ірыне Фрэнкель за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!