Рэцэпт на кожны дзень.
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Крупы старанна прамываем у халоднай вадзе. Пры жаданні замочаем на ноч.
- Засыпаем крупы ў рондаль з вадой, дадаём алей, солім. Варым на малым агні да напаўгатоўнасці, прыкладна 10-12 хвілін.
- Затым дадаём нарэзаны невялікімі кубікамі гарбуз і працягваем на малым агні варыць кашу да гатоўнасці, прыкладна яшчэ 10-12 хвілін пасля закіпання.
- Ва ўжо гатовую кашу можна дадаць мёд, разынкі, курагу або чорную сліўку. Даем настояцца 10-20 хвілін і падаем да стала.
Дзякуем Ірыне Фрэнкель за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!