Дыетычныя тэфтэлі з труса

Рэцэпт на кожны дзень.

Інгрэдыенты:

— 300 г мяса труса
— 50 г тварагу (нятлустага)
— 1 яйка
— соль, перац, арэгана, базілік, часнок – на смак

Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.

Спосаб прыгатавання:

  • Рыхтуем фарш з мяса труса. Дадаём да яго соль, перац, арэгана, базілік, часнок і нятлусты тварог. Добра перамешваем усё.
  • Фармуем з фаршу тэфтэлькі і выкладваем іх у змазаную алеем форму для запякання.
  • Запякаем тэфтэлі ў духоўцы пад зачыненым вечкам (або фольгай) пры тэмпературы 200 градусаў да румянасці, прыкладна 20-25 хвілін. Каб тэфтэлі зарумяніліся, вечка варта адкрыць раней на хвілін 5-10.

Дзякуем Ірыне Башанковай за падрыхтоўку рэцэпта.

Смачна есці!

Была ли эта статья полезна?

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.