Рэцэпт на кожны дзень.
Інгрэдыенты:
— 300 г мяса труса |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Рыхтуем фарш з мяса труса. Дадаём да яго соль, перац, арэгана, базілік, часнок і нятлусты тварог. Добра перамешваем усё.
- Фармуем з фаршу тэфтэлькі і выкладваем іх у змазаную алеем форму для запякання.
- Запякаем тэфтэлі ў духоўцы пад зачыненым вечкам (або фольгай) пры тэмпературы 200 градусаў да румянасці, прыкладна 20-25 хвілін. Каб тэфтэлі зарумяніліся, вечка варта адкрыць раней на хвілін 5-10.
Дзякуем Ірыне Башанковай за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!