Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як павялічэнне вагі; завала (запор); змяненне нюху і смаку.
Інгрэдыенты :
— 150 г гарбуза У якасці запраўкі – хатні маянэз, смятана або ёгурт. |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Чысцім ад лупіны гарбуз і цыбулю.
- Дробна наразаем цыбулю і зеляніну, здрабняем на буйной тарцы гарбуз і яблык. Спырскваем яблык сокам цытрыны.
- Усе інгрэдыенты па чарзе перакладаем у салатнік.
- Запраўляем салату і дбайна змешваем .
- Адразу падаем да стала.
Хатнія маянэзы: класічны, тварожны, без яек.
Смачна есці!
Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.