Салата з гарбуза, яблыка і цыбулі

Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як павялічэнне вагі; завала (запор); змяненне нюху і смаку.

Інгрэдыенты :

— 150 г гарбуза
— 75 г яблыка
— рэпчатая цыбуля — на смак
— зеляніна (любая) — на смак
— 1 ст.л соку цытрыны

У якасці запраўкі – хатні маянэз, смятана або ёгурт.

Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.

Спосаб прыгатавання:

  • Чысцім ад лупіны гарбуз і цыбулю.
  • Дробна наразаем цыбулю і зеляніну, здрабняем на буйной тарцы гарбуз і яблык. Спырскваем яблык сокам цытрыны.
  • Усе інгрэдыенты па чарзе перакладаем у салатнік.
  • Запраўляем салату і дбайна змешваем .
  • Адразу падаем да стала.

Хатнія маянэзы: класічны, тварожны, без яек.

Смачна есці!

Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.

Была ли эта статья полезна?

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.