Сырна-маркоўныя катлеты

Рэцэпт на кожны дзень.

Інгрэдыенты:

— 250 г адыгейскага сыру
— 2 морквы
— зеляніна, соль, спецыі (куркума і каляндра) – на смак

Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.

Спосаб прыгатавання:

  • Запякаем моркву ў духоўцы да гатоўнасці (можна нацерці на буйной тарцы і смажыць на алеі да гатоўнасці).
  • Здрабняем на буйной тарцы сыр, моркву, дробна наразаем зеляніну. Усё змешваем. Фармуем катлеты.
  • Запякаем на блясе ў духоўцы пры 180 градусах 5-10 хвілін. Падаем гарачымі.


Дзякуем Ірыне Бянько за падрыхтоўку рэцэпта.

Смачна есці!

Была ли эта статья полезна?

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.