Рэцэпт на кожны дзень.
![]() |
Інгрэдыенты:
— ½ кораня салеры |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Салеру добра прамываем і чысцім ад лупіны, здрабняем на буйной тарцы.
- Апельсін чысцім ад лупіны і плеўкі, наразаем на кавалачкі / Апельсин очищаем от кожуры и пленки, нарезаем на кусочки.
- У яблыка выдаляем асяродак і таксама здрабняем на буйной тарцы.
- Усё кладзем у салатнік, запраўляем ёгуртам і адразу падаем да стала.
Дзякуем Ірыне Башанковай за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!