Салата з фасолі і морквы

Рэцэпт на кожны дзень.

Інгрэдыенты:

— 1 стакан варанай фасолі
— 2-3 морквы
— 1 вялікая цыбуля
— 1 стакана сухарыкаў з чорнага хлеба
— хатні маянэз – для запраўкі
— соль – на смак

Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.

Спосаб прыгатавання:

  • Паасобку адварваем моркву і фасолю да гатоўнасці. Моркву наразаем на невялікія кубікі або здрабняем на буйной тарцы.
  • Цыбулю дробна крышым і пасеруем.
  • Усе перамешваем, солім і запраўляем маянэзам.
  • Сухарыкі дадаём перад ужываннем.

Дзякуем Галіне Ваткінай за падрыхтоўку рэцэпта.

Смачна есці!

Была ли эта статья полезна?

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.