Рэцэпт на кожны дзень.
Інгрэдыенты:
— 150 г гатовага бездражджавога лаваша |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Разынкі прамываем і заліваем гарачай вадой на 10 хвілін.
- Яблыкі наразаем невялікімі кубікамі. Калі яны вельмі цвёрдыя, то лепш прыпусціць на патэльні без масла з невялікай колькасцю вады, каб сталі мякчэй.
- Лаваш разгортваем на стале. Палову прамазваем размякчаным маслам.
- Насыпаем на прамазаны ўчастак яблыкі, падрыхтаваныя разынкі і карыцу і згортваем лаваш рулетам.
- На бляху, высланую паперай для выпечкі, выкладваем лаваш, зверху прамазваем маслам і ставім у разагрэтую да 180 градусаў духоўку на 20-25 хвілін, пакуль штрудзель не набудзе залацісты колер.
- Дастаем яго з духоўкі і па жаданні пасыпаем цукровай пудрай.
Дзякуем Наталлі Сыравегінай за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!