Рэцэпт на кожны дзень.
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Наразаем на невялікія кубікі яблык, папярэдне выдаліўшы асяродак, салеру. Вінаградзіны разразаем напалову і дастаем костачкі. Усё змешваем і апырскваем цытрынавым сокам.
- Грэцкія арэхі наразаем нажом і дадаём да гародніны.
- Пасля дадаём соль і чорны молаты перац, запраўляем ёгуртам.
- Для падачы на стол бярэм салатнік, ліставую салату ірвем рукамі і ўкладваем на дно. Зверху дадаём запраўленую гародніну і падаем.
Дзякуем Наталлі Сыравегінай за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!