Рэцэпт на кожны дзень.
Інгрэдыенты:
— 2 буйныя апельсіна (прыкладна 700 г у лупіне) |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Ачышчаныя ад лупіны апельсіны падзяляем на долькі, наразаем іх на невялікія кавалачкі і замарожваем у маразільнай камеры да цвёрдага стану.
- Затым, адразу, не размарожваючы, кладзем у чару блэндэра кавалачкі апельсіна і зверху паламаны на кавалачкі банан. Здрабняем усё да аднароднага стану.
- Калі апельсіны кіслявыя, можам дадаць мёд.
- Калі падчас здрабнення фруктовая маса занадта размякчэе, то лепш яе паставіць у маразільную камеру хвілін на 40.
- Выкладваем у парцыённыя формачкі і адразу падаем да стала.
- Можам выкарыстоўваць замест апельсіна замарожаныя ягады. Іх колькасць рэгулюем на смак.
Дзякуем Наталлі Сыравегінай за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!