Рэцэпт на кожны дзень.
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Грыбы адварваем (можна дадаць чабор для водару), наразаем саломкай ці кубікам.
- Муку пасеруем на сметанковым масле і разводзім невялікай колькасцю ахалоджанага грыбнога адвару. Затым уліваем у асноўную частку грыбнога адвару.
- Цыбулю пасеруем і дадаём разам са смятанай, соллю і перцам у адвар.
- Атрыманым соусам заліваем грыбы, даводзім да кіпення і выключаем.
- Падаем з варанай бульбай або блінамі.
Дзякуем МаІ Бараноўскай за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!