Рэцэпт на кожны дзень.
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Чысцім кабачок і яблык ад лупіны і асяродка.
- Здрабняем кабачок на дробнай тарцы і даем крыху пастаяць.
- Яблык здрабняем на буйной тарцы, адціскаем кабачок, змешваем.
- У атрыманую сумесь дадаём яйка, ванільны цукар, соль і муку з разрыхляльнікам. Цеста павінна атрымацца як густая смятана.
- Разаграваем патэльню, наліваем алей і акуратна выкладваем лыжкай цеста, абсмажваем з двух бакоў да залацістай паверхні.
- Да цёплых аладак падаем смятану, варэнне або ягады.
Дзякуем Наіне Вялічка за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!