Рэцэпт на кожны дзень.
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Фінікі папярэдне замочваем на пару гадзін. Калі ёсць костачкі, выдаляем.
- Змешваем усе інгрэдыенты і ўзбіваем у аднародную масу.
- Змяшчаем масу ў халадзільнік мінімум на 15 хвілін, каб лягчэй было сфарміраваць цукеркі.
- Фарміруем невялікія круглыя шарыкі, пасля чаго абвальваем іх ў какаве або ў какосавай стружцы, або ў молатых арэхах.
- Абавязкова захоўваем у халадзільніку ў герметычна зачыненай ёмістасці. Тэрмін захоўвання — не больш за 2 тыдні.
Дзякуем Наталлі Сыравегінай за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!