Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як страта апетыту; сухасць і язвы ў роце і горле, цяжкасць з глытаннем; памяншэнне вагі, нейтрапенія.
Інгрэдыенты:
— 600 мл вады |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Чысцім гародніну ад лупінаў.
- Наразаем моркву на дробныя кубікі, бульбу і гарбуз — на буйныя. Усё перакладаем у каструлю. Заліваем вадой, варым пад вечкам да гатоўнасці (15-20 хвілін).
- Здрабняем сыр на мелкай тарцы.
- Наразаем дробненька пятрушку.
- Каб зрабіць суп-пюрэ патрэбнай гушчыні, частку агародніннага булёна можна адліць у асобны посуд і дабаўляць яго па неабходнасці пры здрабненні блэндэрам.
- Потым дадаём куркуму, кары, аліўкавы алей і размешваем суп-пюрэ.
- Суп разліваем па талерках, пакрысе дадаём сыр, пасыпаем зелянінай.
- Падавайце адразу да стала.
- Пры неабходнасці скарыстайцеся саломкай.
Смачна есці!
Рэцэпт Наталлі Сыравегінай з “Книги вкусных и полезных рецептов для онкопациентов и их близких”,