Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як страта апетыту; язвы ў роце і горле, цяжкасць з глытаннем; нейтрапенія.
![]() |
Інгрэдыенты:
— 1 стакан грэчкі |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Вымачаныя ў вадзе і старанна прамытыя гарох і грэчку варым асобна адно ад аднаго.
- Наразаем 3 цыбуліны тонкімі паўколамі і пасеруем на сметанковым масле, а нарэзаныя таксама тонкімі паўколамі 2 цыбуліны пасеруем на алеі.
- Звараную грэчку перамешваем з пасераванай на сметанковым масле цыбуляй.
- Звараны мяккі гарох здрабняем блэндэрам і перамешваем з пасераванай на алеі цыбуляй.
- Змешваем паміж сабой грэцкую і гарохавую кашы ў прапорцыі 2 да 1 адпаведна. Калі каша сухаватая, дадаём алей.
- Можам кашы і не перамешваць, а ўжыць паасобку. Тады замест адной стравы атрымаем 3: грэцкую, гарохавую і змяшаную.
Смачна есці!
Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.