Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як страта апетыту; памяншэнне вагі; млоснасць і ваніты; стомленасць; нейтрапенія.
Інгрэдыенты:
— 1 тушка (450-500 г) скумбрыі |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Тушку скумбрыі націраем сумессю солі і перцу і кладзём у форму для запякання. Шчыльна закрываем.
- Запякаем у разагрэтай да 2000С духоўцы 25-30 хвілін.
- Страву падаем да стала цёплай або халоднай.
- Можам упрыгожыць зелянінай, паліць сокам цытрыны.
Смачна есці!
Рэцэпт Наталлі Сыравегінай з “Книги вкусных и полезных рецептов для онкопациентов и их близких”.