Запечаная скумбрыя

Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў  лячэння як страта апетыту; памяншэнне вагі; млоснасць і ваніты; стомленасць; нейтрапенія.

Інгрэдыенты:

— 1 тушка (450-500 г) скумбрыі
— не больш за 1 ч.л солі
— не больш за 1/2 ч.л свежапамеленага чорнага перцу
— зеляніна і сок цытрыны – па жаданні

Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.

Спосаб прыгатавання:

  • Тушку скумбрыі націраем сумессю солі і перцу і кладзём у форму для запякання. Шчыльна закрываем.
  • Запякаем у разагрэтай да 2000С духоўцы 25-30 хвілін.
  • Страву падаем да стала цёплай або халоднай.
  • Можам упрыгожыць зелянінай, паліць сокам цытрыны.

Смачна есці!

Рэцэпт Наталлі Сыравегінай з “Книги вкусных и полезных рецептов для онкопациентов и их близких”.

Была ли эта статья полезна?

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.