Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як страта апетыту; павялічэнне вагі; язвы ў роце і горле, цяжкасць з глытаннем; нейтрапені.
Інгрэдыенты:
— 200 г варанай грэчкі |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Форму для запякання змазваем сметанковым маслам.
- Яйкі злёгку ўзбіваем у місцы відэльцам або калатоўкай. Дадаём соль і цукар, размешваем.
- Размінаем відэльцам тварог і змешваем з яйкамі. Дадаём грэчку, старанна змешваем.
- Выкладваем атрыманае цеста ў форму для запякання. Зверху ўкладваем маленькія кавалачкі рэшткаў сметанковага масла.
- Запякаем у разагрэтай да 1900С духоўцы 30-40 хвілін, пакуль не зарумяніцца.
- Да гарбаты можна падаваць са смятанай ці без нічога.
Смачна есці!
Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.