Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як памяншэнне вагі; завала (запор); змяненне нюху і смаку; стомленасць; нейтрапенія.
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Змазваем часткай алею форму для запякання.
- Ачышчаны ад лупіны і насення гарбуз разразаем на невялікія кубікі і выкладваем у форму роўным слоем пажадана ў адзін рад.
- Ачышчаны ад лупіны часнок дробна сячэм нажом і пасыпаем зверху гарбуз. Пасля пасыпаем молатым мускатным арэхам, чорным молатым перцам, соллю, кменам, папрыкай.
- Пры жаданні можам перамяшаць.
- Напрыканцы апырскваем гарбуз алеем, які застаўся.
- Запякаем гарбуз у духоўцы пры тэмпературы 200°С 20-30 хвілін.
Смачна есці!
Дзякуем шэф-кухару Алене Мікульчык за карысны рэцэпт нацыянальнай кухні!