Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як страта апетыту; змяненне нюху і смаку; завала (запор); стомленасць.
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Бурак адварваем, астуджаем, чысцім ад лупіны, як і часнок. Рукалу папярэдне мыем і сушым. Насенне сланечніка злёгку абсмажваем.
- Бурак наразаем тонкімі слайсамі. Выкладваем па колу па краі талеркі, сярэдзіну пакідаем незанятай.
- Рукалу кладзем горкай у сярэдзіну талеркі.
- Рыхтуем сырную пасту. Для гэтага брынзу разамнем відэльцам, здрабнім на дробнай тарцы часнок, дадамо смятану. Старанна перамяшаем.
- Выкладваем пасту зверху на рукалу.
- Пасыпаем салату насеннем сланечніка.
- Спырскваем бурак аліўкавым алеем.
Смачна есці!
Рэцэпт Наталлі Сыравегінай з “Книги вкусных и полезных рецептов для онкопациентов и их близких”, 2019.