Рэцэпт на кожны дзень.
Інгрэдыенты:
— 500 г бульбы |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Чысцім бульбу і наразаем кавалачкамі сярэдняй велічыні. Гэтаксама наразаем кабачок.
- Бульбу змешваем з соллю, часнаком, спецыямі і дадаём крыху смятаны. Выкладваем на бляху.
- Кабачкі змешваем з соллю, спецыямі і смятанай і выкладваем зверху бульбы.
- Ставім у духоўку і запякаем прыкладна 30 хвілін пры тэмпературы 180 градусаў. Гатоўнасць стравы ацэньваем па бульбе.
- Калі бульба гатовая, дастаем страву з духоўкі, пасыпаем цёртым сырам і вяртаем запякацца яшчэ хвілін на У сыр можна дадаць зеляніну, яйка. Падаем гарачым.
Дзякуем Ірыне Фрэнкель за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!