Дэсерт з трускаўкаў і какоса

Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як павялічэнне вагі; завала; сухасць ў роце.

Інгрэдыенты:

– 200 мл расліннага малака
– 2-3 ст.л насення чыа
– 100-150 г трускаўкаў (ці любых іншых ягад і садавіны, як свежых, там і замарожаных)
– 1 ст.л какосавай стружкі

Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.

Спосаб прыгатавання:

  • Свежыя ягады прамываем, замарожаныя – размаражваем. Здрабняем іх блэндэрам.
  • У ягадную масу дадаём какосавую стружку, насенне чыа, малако і перамешваем.
  • Пакідаем на 5-10 хвілін, каб насенне набрыняла. Перыядычна памешваем.
  • Разліваем па шклянках. Ставім у халадзільнік на 4-6 гадзін ці на ўсю ноч.
  • Перад падачай аздабляем па сваім жаданні.

Смачна есці!

Дзякуем сям’і Лебедзевых за арыгінальны рэцэпт!

Была ли эта статья полезна?

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.