Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як павялічэнне вагі; завала; сухасць ў роце.
Інгрэдыенты:
– 200 мл расліннага малака |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Свежыя ягады прамываем, замарожаныя – размаражваем. Здрабняем іх блэндэрам.
- У ягадную масу дадаём какосавую стружку, насенне чыа, малако і перамешваем.
- Пакідаем на 5-10 хвілін, каб насенне набрыняла. Перыядычна памешваем.
- Разліваем па шклянках. Ставім у халадзільнік на 4-6 гадзін ці на ўсю ноч.
- Перад падачай аздабляем па сваім жаданні.
Смачна есці!
Дзякуем сям’і Лебедзевых за арыгінальны рэцэпт!