Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як павелічэнне вагі; змяненне нюху і смаку; сухасць ў роце; нейтрапенія.
Інгрэдыенты:
— 2-3 цыбуліны (150-180 г) |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Чысцім і наразаем мелкімі кубікамі цыбулю. Прамываем і наразаем невялікімі кавалкамі грыбы.
- Пасеруем на алеі цыбулю на працягу 3-5 хвілін. Дадаём да яе нарэзаныя грыбы. Накрываем вечкам на 2-3 хвіліны і тушым на сярэднім агні.
- Здымаем вечку, пасыпаем кменам, крыху памяншаем агонь. Тушым без вечкі каля 12-15 хвілін, пакуль не павыпарваецца вадкасць.
- Солім, дадаём смятану і перамешваем. Тушым хвілін 5-7.
- Даем настаяцца пад вечкам каля 15 хвілін.
Смачна есці!
Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.