Дэсерт з банана і кэраба

Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як страта апетыту, язвы ў роце і горле, цяжкасць з глытаннем, млоснасць і ваніты, падвышанае газаўтварэнне.

Інгрэдыенты:

— 200 мл расліннага малака
— 3 ст. л насення чыа
— 1 маленькі банан
— 0,5-0,75 ст.л кэраба

 

 

Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.

Спосаб прыгатавання:

  • Чысцім і разламваем банан, здрабняем яго блэндарам.
  • Дадаем насенне чыа, кэраб, малако, перамешваем.
  • Пакідаем на 5-10 хвілін, каб насенне набрыняла, пры гэтым перыядычна памешваем.
  • Разліваем па шклянках. Ставім у халадзільнік на 4-6 гадзін ці на ўсю ноч.
  • Перад ужываннем аздабляем па сваім жаданні.

Смачна есці!

Дзякуем сям’і Лебедзевых за арыгінальны рэцэпт!

Была ли эта статья полезна?

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.