Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як павялічэнне вагі; завала (запор); змяненне нюху і смаку.
Інгрэдыенты:
— 1 л вады (або агародніннага булёна) |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Шаткуем шклянку свежай капусты.
- Адмерваем шклянку квашанай капусты.
- Перакладаем абедзве шклянкі ў каструлю з вадой і варым пасля закіпання 10-15 хвілін.
- Суп запраўляем смятанай.
- Соль і цыбулю дадаём па жаданні.
Смачна есці!
Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.