Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як дыярэя; сухасць і язвы ў у роце, цяжкасць з глытаннем.
Інгрэдыенты:
— 2 бульбіны |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Чысцім ад лупіны ўсю гародніну.
- Наразаем кубікамі бульбу, моркву і кабачок (гарбуз) і перакладаем у каструлю. Цыбуліну дадаём цалкам.
- Заліваем невялікай колькасцю вады і варым да гатоўнасці цягам 20-25 хвілін.
- Цыбуліну дастаем з масы і працэджваем гародніну праз друшляк.
- Агароднінны булён нам не спатрэбіцца. Яго можна выкарыстаць у любых іншых супах, лепш захоўваць у лядоўні, але не больш за два-тры месяцы.
- Гародніну здрабняем блэндэрам. Дадаём сметанковае масла, мінеральную ваду. Рэгулюем пажаданую гушчыню кашы колькасцю мінеральнай вады.
- Раскладваем кашу ў парцыённыя талеркі. Пры жаданні пасыпаем дробна пакрышаным кропам.
Смачна есці!
Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.