Соус з ёгурта і алею гарні

запраўка для салаты.

Інгрэдыенты:

— 3 ст.л натуральнага грэцкага ёгурта
— 1 ст.л алею гарні
— 1 ч.л ці на смак французскай гарчыцы
— соль, чорны молаты перац – на смак
— праванскія травы – па жаданні

Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.

Спосаб прыгатавання:

  • Змешваем ёгурт і алей гарні.
  • Дадаём чорны молаты перац, соль, французскую гарчыцу, па жаданні — праванскія травы.
  • Усё старанна змешваем.
  • Можам запраўляць любую салату або ўжываць упрыкуску з гароднінай.

Смачна есці!

Была ли эта статья полезна?

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.