Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як страта апетыту, змяненне нюху і смаку.
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Наразаем капусту. Перакладаем у салатніцу, па жаданні солім і злёгку мнём.
- Чысцім і здрабняем на буйной тарцы моркву.
- Наразаем салеру. Усё перакладаем у салатніцу.
- Яблык чысцім ад лупіны. Наразаем саломкай. Дадаём у салатніцу.
- Выціскаем сок з цытрыны и апырскваем нарэзаны яблык.
Рыхтуем запраўку.
- Бярэм 5 ст.л. смятаны, дадаём 1 ч.л. гарчыцы, дробку солі (па жаданні) і чорны молаты перац на смак.
- Усё старанна змешваем.
- Запраўляем салату запраўкаў і пакідаем для насычэння (да 2-х гадзін).
- Перад ужываннем наразаем кроп і пасыпаем салату.
Смачна есці!
Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.