Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як дыярэя, сухасць і язвы ў роце, цяжкасць з глытаннем; павялічэнне вагі; нейтрапенія.
Інгрэдыенты:
— 1 л вады |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Курыныя крылцы і агароднінны булён гатуюцца асобна.
- Форму для запякання змазваем алеем, выкладваем у яе курыныя крылцы, солім. Запякаем у духоўцы пры 1800С да гатоўнасці (30-40 хвілін). Аддзяляем мяса крылцаў ад костак і скуры.
- Чысцім гародніну ад лупіны, наразаем буйным кубікам і кладзем у кіпячую ваду, дадаём зеляніну і спецыі. Варым на маленькім агні 2 гадзіны. Рэгулярна прыбіраем пену. За 5-10 хвілін да канца варэння солім. Звараны булён працэжваем праз друшляк. Наліваем яго ў парцыённую талерку.
- Кладзем мяса ў цёплы булён перад падачай.
Смачна есці!
Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.