Курыны булён

Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як дыярэя, сухасць і язвы ў роце, цяжкасць з глытаннем; павялічэнне вагі; нейтрапенія.

Інгрэдыенты:

— 1 л вады
— 400 г курыных крылцаў
— 1 морква
— 1 цыбуля
— 2 лаўровых лісты
— галінка пятрушкі
— галінка кропу
— соль

Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.

Спосаб прыгатавання:

  • Курыныя крылцы і агароднінны булён гатуюцца асобна.
  • Форму для запякання змазваем алеем, выкладваем у яе курыныя крылцы, солім. Запякаем у духоўцы пры 1800С да гатоўнасці (30-40 хвілін). Аддзяляем мяса крылцаў ад костак і скуры.
  • Чысцім гародніну ад лупіны, наразаем буйным кубікам і кладзем у кіпячую ваду, дадаём зеляніну і спецыі. Варым на маленькім агні 2 гадзіны. Рэгулярна прыбіраем пену. За 5-10 хвілін да канца варэння солім. Звараны булён працэжваем праз друшляк. Наліваем яго ў парцыённую талерку.
  • Кладзем мяса ў цёплы булён перад падачай.

Смачна есці!

Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.

Была ли эта статья полезна?

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.