Рэцэпт на кожны дзень.
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Ачышчаем лупіны з цыбулі, морквы. Здрабняем моркву на буйной тарцы, цыбулю дробна наразаем. Усё пасеруем.
- Змешваем звараную грэчку з гароднінай, дадаём яйкі, соль, спецыі, дробна пасечаны часнок, старанна змешваем. Калі фарш атрымаўся вадкім, дадаём муку або аўсяныя шматкі. Яшчэ раз добра вымешваем.
- Закрываем фарш вечкам або плёнкай і ставім у халадзільнік на 10 хвілін.
- Фармуем катлеты, абвальваем іх у сухарах. Злёгку абсмажваем на алеі, пасля чаго складаем у сатэйнік, дадаём трошкі вады і тушым на невялікім агні 10-15 хвілін.
- Падаем гарачымі.
Дзякуем Святлане Бергер за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!