Рэцэпт на кожны дзень.
Інгрэдыенты:
— 10 яец |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Варым яйкі ўкрутую, чысцім, разразаем кожнае ўздоўж папалам, дастаем жаўткі.
- Расціраем жаўткі відэльцам, змешваем з віном, соллю і дробна пасечаным або прапушчаным праз мясарубку або блэндэр адвараным загадзя мясам.
- Укладваем начынку ў яйкі і падаем да стала.
- У даўніну было прынята падаваць гэтую страву з гарчычнымі соусамі розных гатункаў.
Смачна есці!
Рэцэпт нацыянальнай кухні з кнігі Зайкоўскага Э.М., Тычкі Г.К. “Старадаўняя беларуская кухня” (1995)