у адаптацыі шэф-кухара Алены Мікульчык.
Рэцэпт нацыянальнай кухні.
Інгрэдыенты:
— 1 кг шампіньёнаў |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Шампіньёны мыем, кожны грыб разразаем уздоўж і наразаем лустачкай.
- Пачышчаны часнок дробна сячэм.
- Грыбы выкладваем на гарачую сухую патэльню, бесперапынна памешваем. Як толькі грыбы пусцяць сок (1 -2 хвіліны), дадаём часнок, кмен, гарчыцу, перац і соль. Усё праграваем 1-2 хвіліны.
- Грыбы не павінны пацямнець!
- Акрамя бігуса паўфабрыкат шампіньёнаў можна дадаваць да варанай бульбы, у соус Бешамель.
Смачна есці!