Салата з чырвоных буракоў і мандарына

Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як страта апетыту; змяненне нюху і смаку; сухасць ў роце; завала.

Інгрэдыенты:

— 2 вараныя буракі
— 50 г чорнай сліўкі
— 30 г грэцкіх арэхаў
— 1 зубчык часнаку
— 1 салодкі мандарын
— 1 сырая морква
— соль, молаты чорны перац – на смак
— 1-2 ст.л маянэзу

Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.

Спосаб прыгатавання:

  • Папярэдне адварваем буракі, прамываем і замочваем у гарачай вадзе на паўгадзіну арэхі і чорную сліўку.
  • Чысцім гародніну і мандарын ад лупінаў.
  • Наразаем на невялікія кавалачкі чорную сліўку, грэцкія арэхі, долькі мандарына. Перакладаем у салатніцу.
  • Здрабняем на буйной тарцы моркву і буракі, на мелкай тарцы – часнок. Перакладаем у салатніцу.
  • Дадаём молаты чорны перац.
  • Запраўляем хатнім маянэзам.
  • Усё старанна змешваем.
  • Адразу падаём да стала.

Смачна есці!

Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.

Была ли эта статья полезна?

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.