Можа быць карысна пры наяўнасці такіх пабочных эфектаў лячэння як страта апетыту; змяненне нюху і смаку; сухасць ў роце; завала.
Інгрэдыенты:
— 2 вараныя буракі |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Папярэдне адварваем буракі, прамываем і замочваем у гарачай вадзе на паўгадзіну арэхі і чорную сліўку.
- Чысцім гародніну і мандарын ад лупінаў.
- Наразаем на невялікія кавалачкі чорную сліўку, грэцкія арэхі, долькі мандарына. Перакладаем у салатніцу.
- Здрабняем на буйной тарцы моркву і буракі, на мелкай тарцы – часнок. Перакладаем у салатніцу.
- Дадаём молаты чорны перац.
- Запраўляем хатнім маянэзам.
- Усё старанна змешваем.
- Адразу падаём да стала.
Смачна есці!
Дзякуем Ірыне Жыхар за падрыхтоўку рэцэпта.