Рэцэпт на кожны дзень.
Інгрэдыенты:
— 200 г капусты |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Капусту тонка і дробна наразаем уздоўж і ўпоперак.
- Чырвоную цыбулю наразаем паўколцамі.
- Моркву чысцім і здрабняем на буйной тарцы.
- Усю гародніну перамешваем, дадаём на смак соль і перац, смятану і гарчыцу, старанна вымешваем і даем салаце крыху насыціцца.
- Перад падачай можам упрыгожыць зялёнай цыбуляй.
Смачна есці!
Рэцэпт нацыянальнай кухні з анлайн-выдання “Гатуем з “Будзьма!”.