Рэцэпт на кожны дзень.
Інгрэдыенты:
— палова маладога кабачка |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- Кабачок здрабняем на буйнай тарцы, дадаём муку, соль, прыправы. Змешваем. Кансістэнцыя цеста павінна атрымацца як на аладкі. Калі цеста будзе сухаватае, можна дадаць крышку вады ці кефіру.
- Выкладваем цеста на бляшаны паддон для выпечкі, надаўшы форму круга, або ў круглую форму.
- На цеста выкладваем тонка нарэзаны памідор і перац колцамі, зверху пасыпаем зелянінай і сырам. Начынне можна вар’іраваць па жаданні.
- Выпякаем у духоўцы пры 180 градусах на працягу 30 хвілін. Калі адсутнічае духоўка, можна выпякаць на патэльні на невялікім агні пад вечкам.
- Падаем да стала, калі крыху астыне.
Дзякуем Ірыне Бянько за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!