Рэцэпт на кожны дзень.
Інгрэдыенты:
— 4 ст.л аўсяных шматкоў (без верха) |
Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.
Спосаб прыгатавання:
- У кіпячую ваду дадаём соевы соус, аліўкавы алей, хмелі-сунелі і аўсяныя шматкі. Зварыўшы кашу, даем ёй крыху астыць.
- Сыр здрабняем на тарцы. Калі на дробнай, то дадаём яго ў кашу, бесперапынна памешваючы, каб сыр паступова плавіўся. Тады каша стане гусцей. Калі на буйной, то проста пасыпце зверху перад падачай.
Дзякуем Наталлі Сазонавай за падрыхтоўку рэцэпта.
Смачна есці!