Аўсяная каша са спецыямі

Рэцэпт на кожны дзень.

Інгрэдыенты:

— 4 ст.л аўсяных шматкоў (без верха)
— 250-300 мл вады
— 1 ч.л соевага соуса
— 1 ч.л алею (рафінаванага)
— 0,5 ч.л хмелі-сунелі
— 15-25 г цвёрдага сыра (сулугуні)

Чытаць/Скачаць на беларускай і рускай мовах можна ТУТ.

Спосаб прыгатавання:

  • У кіпячую ваду дадаём соевы соус, аліўкавы алей, хмелі-сунелі і аўсяныя шматкі. Зварыўшы кашу, даем ёй крыху астыць.
  • Сыр здрабняем на тарцы. Калі на дробнай, то дадаём яго ў кашу, бесперапынна памешваючы, каб сыр паступова плавіўся. Тады каша стане гусцей. Калі на буйной, то проста пасыпце зверху перад падачай.

Дзякуем Наталлі Сазонавай за падрыхтоўку рэцэпта.

Смачна есці!

Была ли эта статья полезна?

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.